Tema (Barcale.)
Nuk ka nen-kategori


 
1796 artikuj aktive


Një bionde në punët e komunales
Një bionde kish filluar pune ne shërbimin komunal te bashkisë.
Para 9 ditesh
0 Komente 0 Vota

Kur bashkëshorti ngatërron adresën e email-it të gruas
Një çift kish vendosur te shkonte për pushime ne Dubai, edhe për te pushuar, por edhe për t’i shpëtuar sadopak te ftohtit te këtij dimri.
Para 9 ditesh
0 Komente 0 Vota

Meshkujt pasi kanë bërë dashuri...
Çfarë bëjnë meshkujt pasi kane bere dashuri?
Para 9 ditesh
0 Komente 0 Vota

Presidenti dhe nxënësit e pabindur
Presidenti amerikan i kohës, George Bush kërkonte te përmirësonte imazhin e tij dhe ndërmerr një tur nëpër SHBA.
Para 17 ditesh
0 Komente 0 Vota

Rrëfimi i dy grave
Një grua shtëpiake takon një shoqen e saj teksa po bënte pazar.
Para 18 ditesh
0 Komente 0 Vota

Nëna, tre vajzat e martuara dhe jeta e tyre seksuale
Një grua kishte tre vajza te cilat ajo i kish porositur qe kur te martoheshin, sapo te shkonin tek shtëpia e burrit t’i dërgonin një mesazh ne lidhje me jetën e tyre seksuale.
Para 18 ditesh
0 Komente 0 Vota

Gruaja në dush dhe ora me fosfor
Gruaja po përgatitet për te bere një dush përpara se te shkoj ne shtrat, kur bashkëshorti i saj i thotë:
Para 18 ditesh
0 Komente 0 Vota

Pacienti, doktori dhe transplanti i trurit
Shume të afërm ishin mbledhur ne një spital dhe me ankth po prisnin ne sallën e pritjeve.
Para 24 ditesh
0 Komente 0 Vota

Pengmarrësit, Berlusconi dhe radha e makinave
Ne një autostrade ne Itali ishte krijuar një radhe e gjate me makine te ndaluara.
Para 24 ditesh
0 Komente 0 Vota

Macja e bardhë, macja e zezë dhe dy policët
Dy police qe kishin dale për te kryer detyrën e tyre ne një lagje te varfër, shohin diku ne një rruge dy mace endacake dhe ca për mëshirë, ca për dhembshuri vendosin qe t’i marrin dhe te kujdesen për...
Para 24 ditesh
0 Komente 0 Vota

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame


Reklame
Hako_0317
Reklame
Alviero


Reklame
Euromedica_120x300