ebuy.al
Alexa Alexa

Tema (Barcale.)
Nuk ka nen-kategori


 
1440 artikuj aktive


Mësuesja e nxehur dhe ironia e nxënëses
Mesuesja qorton nje nxenese per pregatitje te dobet ne mesime.
Para 10 ditesh
875 Lexime 0 Komente 0 Vota

Taksisti dhe gruaja e inatosur
Vjen gruaja e nervozuar në shtëpi.
Para 10 ditesh
996 Lexime 0 Komente 0 Vota

Dy policë para pasqyrës
Dy police ndodhen ne nje bar.
Para 23 ditesh
1229 Lexime 0 Komente 0 Vota

“Dieta” me tre kate
Një burrë shumë i shëndoshë vendos te shkoje ne një qendër estetike për te hequr kilet e tepërta.
Para 31 ditesh
1343 Lexime 0 Komente 0 Vota

Sekretarja dhe drejtori militant
Militanti i partisë ishte shpërblyer dhe bere drejtor. Ne paradhome qëndronte sekretarja.
Para 31 ditesh
1623 Lexime 0 Komente 0 Vota

Ngushëllimi për shoqen e pa martuar...
I ankohet shoqja-shoqes se akoma nuk ka të dashur. Ndërsa shoqja e ngushëllon.
Para 42 ditesh
2898 Lexime 1 Komente 0 Vota

2 tipat e grave
Gratë ndahen në dy grupe: shtëpiaket dhe romantiket.
Para 42 ditesh
1649 Lexime 1 Komente 0 Vota

Pas provimit të patentës...
Një djalë kish pak kohe qe kish dhënë provimin për marrjen e patentës.
Para 42 ditesh
1398 Lexime 0 Komente 0 Vota

Si e kupton shqetësimin e një të varfri presidenti...
Një i varfër i dërgon një letër ankese kreut të shtetit.
Para 42 ditesh
958 Lexime 0 Komente 0 Vota

Dështimi i anketës
Në gjithë botën e bë një anketë. Njerëzit nga vendet e ndryshme është dashur t’i përgjigjen të njëjtës pyetje.
Para 43 ditesh
1170 Lexime 0 Komente 0 Vota

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kerkoni Gjeni Prona

| Shto tek te Preferuarat
Spitali Amerikan