Butik Alviero
Shkolla private "NOBEL"    
Arsimi 9-vjeçar
Kontakte
Rruga dytësore, Autostrada TR-DR, km 1
Insituti Arsimor Privat "Nobel", i liçensuar nga MASH, ushtron veprimtarinë në fushën e edukimit 9-vjeçar dhe arsimit të mesëm. Eshtë institucion elitar me kushte bashkëkohore, mësues me eksperiencë, standardet më të mira për arsimim. Shkolla “NOBEL” garanci për të ardhmen.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved