Butik Alviero
Eurometal Shkembi Emsh    
Materiale & pajisje
Kontakte
Autostrada Tirane-Durres, Km 10
Disa prej produkteve qe Eurometal Shkembi tregeton jane dyer te blinduara, hekur i përpunuar, konstruksione metalike, tavolina hekuri, karrige hekuri, porta hekuri, tenda hekuri dekorative, grila antizjarri, kabine elektrike sigurie, hekur i rrahur dhe farketuar, produkte hekuri,hekur i perpunuar, kangjella hekuri, prodhime metalike.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved