Kolegji Profesional Privat "New Generation"   
Shkolla profesionale

5,140
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Rr. e "Saraçëve", Pallati 11-katësh (tek Selvia)
Tiranë

- Trego te zmadhuar ne harte

Akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit! Bachelor në: Masazheri Estetiko-Kuruese; Diplomë dy vjecare në: Estetikë e Avancuar & Parukeri e Avancuar. Programe të hartuara sipas Kartës së Bolonjës. Puna e studentit ekuivalentohet me kredite. Çdo vit akademik ka 60 kredite dhe 1500 orë punë


Biznese Te Sponsorizuar
Oferta/Produkte te zgjedhura
Pushime Dimërore dhe Deborë!
1.Dubrovnik 89€ (2, 16, 30 Tetor) 2.Barcelona 349€ (24 Tetor) 3.Stamboll 230€ (15 Tetor) 4.Paris
... Ka shume mundesi te ndaloni plakj...
Al Me, eksperienca dhe kujdesi estetik kanadez më pranë jush!
Eshte koha per feste!
Jeni duke kerkuar nje ambient per te festuar arritjet e kompanise suaj? Ju ftojme te organizoni fest
Te tjera


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: edaja
ikub #:
1105190036

HARTA

Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
AQSCert