Butik Alviero
Magniflex    
Dysheke, Mbulesa dhe Çarçafe
Dyshekët magniflex janë të prodhuar në Firenze(Itali).Ato kanë veshje dhe brendësi 100% natyrale.Veshjet e tyre janë të trajtuara me bimën e aloe veres,lavenderit,misrit,dhe argjendit I cili ka veti elektrostatike.Magniflex është I certifikuar sipas standartve Europiane dhe Amerikane.Produktet mag

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved