Disponojme syze dielli dhe optike origjinale ...

 
Syzet jane te markave te ndryshme si Lois vitton,Chanel,Cavalli,Ray Ban,Blgari etj etj Femrash dhe meshkujsh te sezonit 2010-2011,te gjitha me cmime shume te arsyeshme. Te interesuarit mund te cojne email tel emaili i lene me poshte.
Email
emi_8931@yahoo.com
Website