Butik Alviero
Lavanderi "ARTI"    
Sherbime Pastrimi
Kontakte
Rr."Sitki Çiço"
Lavanderi Pastrim Kimik "ARTI"
Ju ofron: sherbime pastrimi ne shtepi, zyra, restorante, lokale, hotele...; larje tapetash; larje tapicerie; mokete te pa/zmontueshme; jorgane; batanije; dysheke; qilima; kolltuqe; perde; carcafe; rroba te ndryshme...etj.

Firma ka 10 vjet qe ushtron veprimtarine ne treg, ka makineri te importuara nga Italia(shesim edhe makineri). Sherbim i shpejte dhe profesional. Punojme per te plotesuar kerkesat dhe  nevojat tuaja per pastrim.Gjithcka qe ju nevojitet per te mbajtur paster cdo lloj ambjenti te gjitha keto i realizojme me nje personel te kualifikuar per te plotesuar kerkesat e klientit dhe per ti dhene ambjenteve tuaja nje pamje tjeter.

Sherbimet:

PASTRIM KIMIK CMIMI LARJE TAPICERIE CMIMI
Kostum(burra,gra) 450L Karrige 250L(vendi)
Xhakete 250L Kolltuqe 600L(vendi)
Pantallona 200L Tapete 170Lm2
Fustane(shkurter,gjate) 300-400L Moket i pazmontueshem 250Lm2
Pallto(trekuarte,gjate) 400-500L Jorgan dopio 800L
Kemishe 150L Jorgan tek 600L
Xhakovende 400L Jorgan superdopio 1000L
Xhup me astar te trashe 400L Batanije dopio 800L
Xhup me pupla 500L Batanije teke 600L
Xhup lekure 1500L Perde 200-400-600L
Shall, kollare 100L Mbulesa,piceta,carcafe 100L/kg(mbi 10 kg)
Pulover 150L    
Bluze 200L    
Jelek 150L    
Veshje femijesh 200L    
Hekurosje 100-200L    


                                            
 

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved