Butik Alviero
ZYRE NOTERIE SHKENDIJE SHAHU    
Sherbime Ligjore
Kontakte
Rr."Kont Urani" Nr.3, (Afer U.F.O University)
Redaktim Aktesh Noteriale. Hartime Testamentesh. Konsulence Ligjore.

Redaktim aktesh noteriale.

Kontrate Shitblerje pasuri te paluajtshme, automjete etj.

Krijim dhe Regjistrim  te shoqerive tragtare. Akt Themelimi Statut

Hartim Testamentesh.

Konsulence Ligjore.

 

 

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved