ikubINFO
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
Albpastrim   
Sherbime Pastrimi

5.970
LEXIME
0
KOMENTE
1
OFERTA

Rr.e "Kavajes", tek Condor Center, kati 3
Tiranë
+355 4 4817710
+355 672009257
+355 696058155
- Trego te zmadhuar ne harte

Kompania e pastrimit Albpastrim ofron shërbime profesioanle për pastrime industriale, pastrime zyrash, mirëmbajtje hapësirash të gjelbërta, larje fasadash, luçidim mermeri, larje moketesh e shumë të tjera. Kompania jonë është partneri ideal për mirmbajtjen e ambienteve të tyre.


Mirë se erdhët në Albpastrim!!

Kompania e pastrimit Albpastrim ofron shërbime profesioanle për pastrime industrialepastrime zyrashmirëmbajtje hapësirash të gjelbërtalarje fasadashluçidim mermerilarje moketesh e shumë të tjera. Kompania jonë është partneri ideal për mirmbajtjen e ambienteve tuaja, qofshin ato private apo publike, ku mund të zgjidhni ofertën që i përshtatet më shumë buxhetit tuaj.

Gjithashtu jemi partner ideal kur bëhet fjalë për furnizimin e materialeve higjenike për ambientet tuaja private dhe publike. Mos hezitoni të na kontaktoni dhe të bëheni pjesë e listës së klientëve që na kanë besuar mirmbajtjen e ambienteve të tyre.

Më poshtë janë të renditura vetëm disa prej shërbimeve të shumta që ne ofrojmë, megjithatë jemi në dispozicionin tuaj për të analizuar çdo kërkesë që mund të keni.

Pastrim Qendra Tregtare dhe Aktivitete Komerciale Pastrim Fasadash Xhami ne lartesi te ndryshme Pastrim Shkollash Dhe Universitetesh Pastrim moketi dhe tapicerie Pastrim banesash dhe vilash Lucidim Mermeri Per Banesa dhe Ambiente Tregtare Dizinfektim Ambientesh te brendshme dhe te jashtme Menazhim Hpasirash Te blerta, lulishte dhe parqe Furnizim Materiele Higjenike Dhe AksesoreAdministrim qendrash tregtare, administrim qendrash biznesi Administrin Godinash dhe komplekse banimi  Asistence teknike, mirmbajtje dhe riparim ashensoresh, shkallesh, pishinash

 

Stafi & Paisjet

Ekipi profesional, garancia e shërbimeve, paisje bashkëkohore, detergjentë cilësorë, janë vetëm disa nga arsyet që na kanë shëndrruar kompaninë tonë në një kompani lider. Lexo më shumë...

Produktet Tona

Ne zotërojmë në magazinat tona vetëm produkte eco-friendly të cilat përdoren gjithmonë me saktësi në kohën e duhur në momentin e duhur. Lexo më shumë...

                   

 

Ja përse duhet të zgjidhni albpastrim

Në qendër të biznesit tonë është klienti dhe përmbushja me rigorozitet e kërkesave të tij. Besueshmëria në cilësinë e shërbimit, oferta e plotë për të zgjidhur problemin e pastrimit si dhe konsulencat para dhe pas shërbimit kane bërë që te na besohen kontrata me shumë kompani per realizimin e pastrimit dhe mirëmbajtjes të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme ,pastrimit të fasadës dhe nevoja të tjera të pastrimit. 

 

Ja disa nga pikat ku bazohet profesionaliteti dhe suksesi i Albpastrim:

  • Shërbimet e pastrimit jane gjithmone në përputhje me standartet tona, që janë njëkohësisht dhe standarte evropiane, të cilat sigurojnë cilësine më të lartë të mundshme.
  • Ne përqëndrohemi ne burimet tona në ruajtjen e standardeve të pastrimit duke shkuar drejt zgjerimit dhe rritjes së profesionalizmit.
  • Bashkëveprimi i vayhdueshëm me klientët tanë ekzistues duke ruajtur me përsosmëri ofrimin e shërbimeve tona na ka sjelle inkurajimin dhe referenca për klientë të rinj dhe potencial përmes cilësisë së shërbimit dhe çmimeve të volitshme.
  • Vazhdimisht investojmë  në trajnimin dhe zhvillimin e stafit, sigurojmë materiale dhe makineri të teknologjisë së fundit, duke bërë që albpastrim të japë rezultate akoma më të mira.
  • Vazhdimisht jemi në kërkim të kontraktorëve të rinj në të gjithë Shqiperinë dhe jashtë saj, me të cilët ne mund të bashkëpunojmë. Duke investuar dhe duke siguruar burime që këta kontraktorë të jenë besnike të standarteve tona, të cilat janë standarte evropiane.

Duke bërë këto investime, ne mund të punojnë drejt duke u bërë markë udhëheqëse në kuadër të industrisë së pastrimit në të gjithë Shqiperine!

Adresa: Rr.e "Kavajes", Condor Center, kati 3

Tel: +355 4 4817710

Cel: +355 6960 58155

Web: www.albpastrim.al

Email: info@albpastrim.al

Na vizitoni ne facebook

ALB Pastrim
 
                 

  

                        
Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Ofertat/Produktet e Albpastrim
Çdo gje eshte e bukur kur shkelqen...
contactKontakto
Albpastrim, sherbimi qe i duhet çdo ambienti!!
1
Sponsored
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per: DETERGJENT FIRME PASTRIMI PASTRIMI
Postuar nga: Marigleni
ikub #:
1207100139


Digitalb


UnionBank