Butik Alviero
Kolegjet Universitare MEDICOM    
Arsimi i Larte
Kontakte
Rr. e "Elbasanit", Km. 5 Lunder
MEDICOM në bashkëpunim me Universitetin Amerikan të Tiranës ofron programe Bachelor dhe Master, me tarifa te pakonkurrueshme:

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved