Alviero
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
Ylli Kameri   
Sherbime Ligjore

2.143
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Bulevardi Gjergj Fishta , Brinje Gjykates, pall. 6/1
Tiranë
- Trego te zmadhuar ne harte

Eksperience e certifikuar ne fushen e Avokatise qysh prej vitit 2001. Perkushtuar ne ceshtjet civile, demshperblime, Ceshtje familjare, ceshtje tregtare . Ndermjetesues/Mediator i licencuar nga Ministria e Drejtesise. Aftesi per te zgjidhur konfliktet me metoda alternative.


Avokat i perkushtuar ne ceshtjet civile.  

Trajtim i specializuar i ceshtjeve , familjare, demshperblimeve, kontratave, ceshtjet e trashegimise, sipermarrjet, rikuperimin e Borxheve.  

Konfidencialitet i garantuar , ne zyre , vetem biznes familjar . 

**********************************************

*********************

Licencuar nga Ministria e Drejtesise per Zgjidhjen e Alternative te Konflikteve me ndermjetesim. 

Çeshtje per ndermjetesim ; 

Te gjitha çeshtjet familjare 

Te gjitha çeshtjet mbi te drejtat e autorit, fyerjet, shpifjet , rrahjet dhe demtimet e lehta, 

Te gjitha çeshtjet tregtare , marredheniet mes ortakeve, administratoreve , dhe klinteve .

Te gjitha, çeshtjet kontraktore, ceshtjet e borxheve (kredi bankare dhe me individe) ne te cilat parashikohet "Zgjidhja me mirekuptim e marreveshjeve si rruge e jashtegjyqesore per trajtimin e konflikteve apo problemeve.
Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Sponsored
Ikub.al
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per: AVOKAT
Postuar nga: Ylli
ikub #:
1211070187