Butik Alviero
ALIKO MOBILERI    
Sherbime Aredimi
Kontakte
Lagjia ''28 Nentori'', Rr.''At Kristo Negovani''
Kompania me qender ne Vlore ne rrugen "At Kristo Negovani"eshte e specializuar ne shitjen e mobiljeve me pakice dhe shumice. Produktet: Kuzhine, Poltrona, Zona dite, Zona nate, Dhoma per femije, Zyra

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved