Butik Alviero
RREZE DRITE    
Arsimi 9-vjeçar
Kontakte
Rruga “Hermann Gmeiner”, pranë fshatit “SOS”,Sauk
Instituti Arsimor parauniversitar me nje staf pedagogjik cilesor, proces mesimor konkurues, mjedise, laboratore, kabinete, biblioteka dhe kend sportiv. Ushqimi, higjena, ndihma e shpejte, gjithcka qe i duhet nje shkolle moderne.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved