Butik Alviero
SHEGA TRANS GROUP    
Sherbime transporti
Kontakte
Autostrada Tirane-Durres, Km 12, Berxull Tirana, Albania
SHEGA-TRANS S.A. kompania me e madhe e transportit ne Shqiperi dhe nje nga me te medhate ne Ballkan. Flota e saj perbehet nga 35 kamiona dhe 60 karroceri si dhe nga 2 anije qe transportojne konteiner.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved