Butik Alviero
TEUTA KONSTRUKSION    
sherbime ndertimi
Kontakte
Rruga e Elbasanit, pallati "Teuta" Kati 1 (mbrapa gjimnazit "Gjuhet e Huaja")
Në 22 vitet e aktivitetit të saj, përveç mjaft objekteve në infrastrukturë, etj, ajo ka realizuar edhe rreth 952 apartamente me rreth 103.000 m2 ndërtim, si dhe rreth 30.800 m2 ambiente shërbimi.

Ne 17 vitet e aktivitetit te saj, pervec mjaft objekteve ne infrastrukture, etj, ajo ka realizuar edhe rreth 952 apartamente me rreth 103.000 m2 ndertim, si dhe rreth 30.800 m2 ambiente sherbimi.

Pjese organike e Shoqerise jane profesionalizmi i larte ne realizimin e projekteve dhe stafi inxhiniero-teknik ne zbatimin e tyre. 

Prioritetet e kesaj shoqerie kane qene e vazhdojne te jene:

  1. cilecia e larte,
  2. ndertim i sigurte,
  3. garanci dhe seriozitet,

Keto e kane bere, dhe do te vazhdojne ta bejne produktin e saj nder me te kerkuarin ne tregun e shitjes se apartamenve ne Shqiperi.
 

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved