Butik Alviero
FEDOS SH.P.K    
Materiale & pajisje mjekesore
Kontakte
Sheshi "Sulejman Pasha"
Importon-Eksporton aparatura mjeksore ( per klinika dhe qendra spitalore ). Distributor per aparatura dhe materiale konsumi per te gjitha llojet e laboratoreve, instalim, Trajnim, Mirmbajtje dhe servis nga Inxhiniere Mjeksore te specializuar.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved