Butik Alviero
GLOBE    
Elektroshtepiake
Qendra Tregtare Rrjeti më i madh i dyqaneve elektroshtëpiake dhe elektronike në Shqipëri.

 Shoqëria u themelua në Tiranë në vitin 2000, dhe në vitin 2001 mori përfaqësimin e “Electrolux Group” për Shqipërinë. Në vitin 2002 përuroi dy dyqanet e para ekspozitë në Tiranë, duke nisur shërbime si transport falas dhe montim në ambientet e klientit

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved