Butik Alviero
VAS TOUR operator    
Agjensi turistike/ udhetimi
Kontakte
Rr. "4 Shkurti" (ish-Blloku), përballë Sky Tower
I pari Tour Operator shqipetar qe ofron pushime gjate gjithe vitit. Pushime Verore (charter), Pushime Dimerore, Pushime Kulturore, Pushime Spa. Keto pushime mund te prenotohen online ne faqen tone web www.vas.al

Vas Tour ka ne perberjen e tij, nje network te organizuar. Produktin e Vas Tour ju mund ta gjeni ne nje rrjet te konsiderueshem ne me shume se 380 agjensi udhetimi ne te gjithe Shqiperine si dhe Kosove e Maqedoni. Vas Tour ofron sherbime jashte vendit ne te gjitha destinacionet e permendura ne broshure dhe ne Web si: Budapest, Prage, Beograd, Paris, Marok, Viene, Itali, Spanje, Moske, Shen Petersburg, Brazil, Kualalumpur, Singapore, Tailande, Kine, Kroaci, Mali i Zi, Maqedoni, Slloveni, Egjipt, Dubai, Stamboll, Indi etj.

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved