Alviero
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
Uni. Mesdhetar i Shqipërisë   
Arsimi i Larte

3,318
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Blvd. “Gjergj Fishta” Nr. 52
Tiranë
+355 4 2421774
+355 685047301
- Trego te zmadhuar ne harte

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Tiranë, vjen në vendin e tij duke synuar të krijojë lidhjet e duhura përmes studimit kombëtar të shkencës dhe dukurive politike, ekonomike, fi nanciare, sociale e të diplomacisë me vlerat më të mira

Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Sponsored
Ikub.al
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: admin
ikub #:
909170001