29 artikuj aktive


Dr.Fatos Thanasi-Specialist Obsteter-Gjinekolog. Ekografi,vizita dhe konsulta per crregullimet e aparatit gjenital femeror. Trajtim te sterilitetit bashkeshortor. Me eksperience prej 34 vite.
Rr. "Mihal Grameno", Nr. 24, pranë Shkollës së Baletit 50m
+355 4 2232268
fthanasi@yahoo.it

DR.HALIM KOSOVA - Adresa: Rr. "Sulejman Delvina"KLINIKA SULCEBE - Adresa: Rr. "Beqir Luga"

AVENIR BALILI - Adresa: Rr. "Gjin Bue Shpata", Aviacioni i vjetër,

Klinika Fleming - Adresa: Rr." Myslym Shyri" 200m mbas Big Market

URSULA - Adresa: Rr."Myslym Shyri"


Klinika Petal - Adresa: Rr. "Sulejman Delvina", Nr.21/2Dr. Merita Alushani - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova" 25/1

Perla embrion - Adresa: Rr."Nikolla Tupe"

KLOMED - Adresa: Rr."Myslym Shyri"

Klinika Gjinekologjike Iakentro Tirana - Adresa: Bul. Zogu i Pare, Tirana Busines Centre


SHENDETI Dr. Adil Mustafa - Adresa: Rr,"Dibres"


MANAJ - Adresa: Rr. "Myslym Shyri", pas karburantit "Gulf"

Dr. Kozeta Mustafaraj - Adresa: Rruga Xhanfize Keko

CENI UNIVERS - Adresa: Rr. " Dibres ", perballe spitalit "Nene Tereza"

Klinika Manaj - Adresa: Rr. "Myslym Shyri"

LIFE - Adresa: Lagjia nr3 prane bashkise DurresMatrix Medical & Research Centre - Adresa: Blvd. "Gjergj Fishta", Kulla 2, Ap 2/3

LEJLA RESURI - Adresa: Rr. "Kongresi i Manastirit", pallati 57, apartamenti nr 1

Dr Kozeta Rama - Adresa: L"29 nentori"

1
Argetohu Gjej
katalogu
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame
Hako_0317


Reklame
Euromedica_120x300
Reklame
spitali amerikan


Reklame
marketkonekt