Tema (Konçesi.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE
 
20 artikuj aktive


Shoqëria me përgjegjësi të kufizuara AVEL Sh.p.k u themelua në Tiranë më datën 04.11.2002. AVEL Sh.p.k ka marrë ekskluzivitetin nga firma Automobiles Peugeot–Paris, Francë për shitjen e automjeteve dhe pjesëve të këmbimit Peugeot prej datës 01.01.2003 për territorin e Republikës së Shqipërisë.
Autostrada Tiranë-Durrës, km 5 Domje
Zyra e shitjes:+355(0)692081552; +355(0)692081554;(0)696002330
info@avel.com.al
peugeot.al/FB:PeugeoutAlbaniaOfficial

RED SHPK - Adresa: Rr."Dritan Hoxha", 108/6

PORSCHE ALBANIA SH.P.K - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës km.3, 1051

HYUNDAI AUTO ALBANIA - Adresa: Autostrada Tr– Dr, km 1

MEKTRIN MOTORS - Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.

ARTINEL 95 shpk - Adresa: Vorë

Albanian Motor Company - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 8

Man Truck & Bus Center Tirana - Adresa: Autostrada TR-DR, km 16

OPEL NOSHI - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km 7

Alba Ford shpk - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"

Kastrioti Motors - Adresa: Autostrada Tr-Dr Km 7, prane mbikalimit Rinas

UNITED MOTORS - Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 8

Mali Shpk - Adresa: Autostrada Tr– Dr,km 6

Anas shpk - Adresa: Rr. e "Durresit",

AUTOMASTER service - Adresa: Autostrada Tr-Dr, km 6

Rafaelo 2002 sha - Adresa: Kthesa Kamzes

AUTOVIZION IVECO - Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 9

DAIHATSU - Adresa: Unazë e Re

Auto Outlet AL - Adresa: Autostrada Durres-Tirane; Km 2

Volkswagen Tirana - Adresa: Autostrada Tiranë - Durrës km.7, 1051

1

Reklame
tfz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV