Tema (Konstru.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE
 
61 artikuj aktive


Firma është formuar rishtazi, me seli dhe ambjente pune në qytetin e Elbasanit. Duke afruar specialist me eksperince të gjatë në fushën e metal përpunimit dhe paisja e repartit me makineri moderne të...
ADRESA 1: Zyrat qendrore : “Kompleksi Dardanet”,kulla I ,prane stadiumit “Arena”
+355 6920 28060
topuzi.construction@gmail.com
www.mm-topuzi.com

PIRRACI U6 - Adresa: Kamez -Tirane ,Km 3


EUROPA CONSTRUCTION - Adresa: Ish Kombinati Metalurgjik


Eurometal Shkembi Emsh - Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 10

TIRANA DUE SHPK - Adresa: Rr."Monun", Nr.8, Kashar

ZDRAVA 07 sh.p.k - Adresa: Rr. "Teodor Keko", Unazë e Re

Ital Costruzioni - Adresa: Autostrada Tirane-Durres km 23 Karrec Maminas

UZINA MEKANIKE ELBASAN,KONSTRUKSIONE METALIKE DHE PUNIME MEKANIKE - Adresa: Ish Kombinati Metalurgjik Elbasan

Selmani shpk - Adresa: Rr. "Konferenca e Pezes", ish Misto Mame


Ital Costruzioni shpk - Adresa: Autostrada Tirane-Durres km 23 Karrec, MaminasREAL-AB - Adresa: Ish Fabrika e Letres


M&M TOPUZI KONSTRUKSIONE METALIKE SHPK - Adresa: L.Emin Matraxhiu,Rr.Amull Krasta


ELTUB Sh.p.k - Adresa: Zona industriale, Bradeshesh, Elbasan
Biometal - Adresa: Katsikas, JanineEMSH - Adresa: Rr."Niko Avrami"


Springs Manufacture - Adresa: Rr."Kavajes" ,njesia bashkiake nr.07

Cobo shpk - Adresa: Lagja "Pavaresia ", mbrapa "Riviera Complex"

Konstruksione metalike - Adresa: Autostrada Dr-Tr, Prane My Stop

Vloralumin.al - Adresa: Ish-ushqimorja

GOZHDE BULLONA - Adresa: "Tirane, KAVAJE, Kavaje, KAVAJE, KAJO KARAFILI"

TEL - MAK - Adresa: "Tirane, TIRANE, Tirane, TIRANE, ISH KOMB M.MAME"

B R A R I - Adresa: "Tirane, TIRANE, Tirane, TIRANE, KAVAJES (ISH.KOMB.TEKSTIL)"

BORJAN - Adresa: "Elbasan, ELBASAN, Elbasan, ELBASAN, UZINA 12 NI - CO"

VELA. - Adresa: "Korce, KORÇE, Drenove, DRENOVE, Rruga Korce-Drenove, Km. i 2, Perballe Zyrave te Minieres, Drenove."

ELLA - 2012 - Adresa: "Gjirokaster, GJIROKASTER, Lazarat, LAZARAT, Lazarat"

ALBA ELLA - Adresa: "Gjirokaster, GJIROKASTER, Gjirokaster, GJIROKASTER, VRISERA"

Sh. A. Prodhime mekanike - Adresa: "Durres, DURRES, Durres, DURRES, PERPARIMI"

1 2Reklame
Hako


Reklame
Digitalb
Reklame
Artigiano


Reklame
Katalogu