Tema (Pjese K.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE
 
240 artikuj aktive


Pjese Origjinale
Rr. "Dritan Hoxha"
+355 4 2415545
sauto4x4@yahoo.com

Me nje eksperiencë prej 10 vitesh në treg bëjmë: Shitje Gomash të përdorura dhe të rreja. Furnizimi i Gomave bëhet nga Zvicra dhe Gjermania.
Rr. "Teodor Keko" përballë Hotel Rolad
.

American Auto Parts ofron një gamë të gjerë pjesësh dhe shërbimesh për automjete të të gjitha llojeve. Cilesi e garantuar të markave Amerikane me çmimin e duhur. Try driving emotions with us!
Rr. "Kont Urani", sheshi pas Ministrisë së Arsimit
355662022304
driving.emotions1@gmail.com

PJESË MOTORIKE PËR AUTO & MAKINERI Motor Parts ofron një gamë të gjerë pjesësh për autovetura, 4x4, furgona, kamiona, piruna, makina pune dhe automjete bujqësore. Produketet tona mbulojnë një gamë...
Rr. "Durrësit", Kullat HAWAI, Kulla Nr. 3
+355 4 2415550
info@motorparts.al
www.motorparts.al

RED SHPK - Adresa: Rr."Dritan Hoxha", 108/6

Alba Ford shpk - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"

F.E.A.R. Shpk. - Adresa: Rruga e Durresit, Blloku Gintash G7/Nr 11

Auto Bebi - Adresa: Rr. "Asdreni"

Xhihani shpk - Adresa: Rr. "Teodor Keko"

Auto Japan Edi - Adresa: Rr. e "Durresit"

Autoservis Titi - FORD - Adresa: Marikaj Tirane

R.I.A 200 sh.p.k - Adresa: Rr."Dritan Hoxha"

MARXH SH.P.K - Adresa: Rr."Dritan Hoxha"

Juna Jeep - Adresa: Rr. "Teodor Keko"


FEAR - Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", Blloku Gintash, Laprake

TASE SHPK - Adresa: Rr.e "Kavajes", tek Condor Center

Liredi Auto - Adresa: Rr."Dritan Hoxha"

SERVIS NAZIFI - Adresa: Rr. "Teodor Keko", Unazë e Re

MILLO COLOR - Adresa: Autostrada Tr– Dr, Km 8

Milloshi Agritual Business - Adresa: Autostrada Dr-Tr, km 7

Vema Albania Shpk - Adresa: RRUGA "DRITAN HOXHA", KULLA I, NR. 1

FORCH (PYR sh.p.k) - Adresa: Rr. e "Durrësit", Blloku Gintash

Impeks Buna K shpk - Adresa: Rr. “Teodor Keko”

JAPAN XHIMI - Adresa: Rr. "Demokracia" P.134 Lagja "Liri"

Pjese kembimi Shkozet - Adresa: L.14, Shkozet

Oleodinamica Ricambi - Adresa: Rr. e "Durrësit", Nr.145

Tashi Sh.p.k - Adresa: Rr."Dritan Hoxha"

AUTO KOPACI - Adresa: Rr.e "Kavajës"

Bleri Konstruksion - Adresa: Rr."Teodor Keko"

AUTO VALI - Adresa: Rr. e "Kavajës"


Sulejman Kaziu Truck & Trailer - Adresa: Kryqëzimi i Rinasit, Prezë, Tirana- Albania, Fushë-Prezë

Universal Shpk - Adresa: Rruga e Kavajës


Auto Kadiu - Adresa: Sheq i madh Fier

Cota Shpk - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"

Pjesë këmbimi 4X4 - Adresa: Rr. "Asim Vokshi"

AGRON COLOR - Adresa: Rr."Ali Demi"

AUTOPAS SH.P.K - Adresa: Rr.“Skënder Libohova”

1 2 3 4 5 6Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
AQSCert