98 artikuj aktive


SHKOLLA 9-12 VJECARE PAVARESIA DURRES
Durrës
Shkolla 9-12 Vjecare Jo publike Pavaresia eshte nje institucion elitar qe operon ne fushen e edukimit. Tashme edhe PROGRAMI STUDIMIT me i ri PART-TIME. Shkolla 12-vjecare” Pavaresia” punon me...
Artikuj te kesaj shkolle


Albanian International School
Tiranë
AIS is a school with no more than 15 students per class. Licensed by the Albanian Ministry of Education, Decision No.555 date 22.08.2012, we are able to provide our students individual care and...
Artikuj te kesaj shkolle


SHKOLLA 9-VJECARE "ALBANET"
Tiranë
Shkolla ka nisur veprimtarinë e saj në shtator 2006. Mjediset në të cilat punojme jane të ngrohta dhe miqësore për nxënësit dhe mësuesit. Shkolla ka nje staf pedagogjik te kualifikuar. Nxenesit tane...
Artikuj te kesaj shkolle


Shkolla 9-vjeçare private "Dituria"
Qarku Tirane
Shkolle 9-vjecare jo publike e licensuar nga MASH me 10/08/1999. Me nje eksperience 15-vjecare dhe me nje staf te kualifikuar "Dituria" ofron cilesi dhe siguri ne arsimin e femijeve tuaj.
Artikuj te kesaj shkolle


Shkolla 9-12 Vjecare Jopublike “Eneida”
Durrës
Me eksperience 10 vjecare ne mesimdhenie ne arsimin parashkollor, 9-vjecar dhe te mesem. Licensuar dhe me programe te miratuara nga MASH. Ofrojme arritje shume te mira dhe siguri per nxenesit.
Artikuj te kesaj shkolle


Shkolla Arbëria
Tiranë
Shkollë 9-vjeçare dhe e mesme private me një eksperiencë 12-vjeçare. Personel i kualifikuar. Programe mësimore të miratuara nga MASH. Cilësi dhe siguri në arsimimin e fëmijëve tuaj.
Artikuj te kesaj shkolle


Shkolla private "NOBEL"
Tiranë
Insituti Arsimor Privat "Nobel", i liçensuar nga MASH, ushtron veprimtarinë në fushën e edukimit 9-vjeçar dhe arsimit të mesëm. Eshtë institucion elitar me kushte bashkëkohore, mësues me...
Artikuj te kesaj shkolle


RREZE DRITE
Tiranë
Instituti Arsimor parauniversitar me nje staf pedagogjik cilesor, proces mesimor konkurues, mjedise, laboratore, kabinete, biblioteka dhe kend sportiv. Ushqimi, higjena, ndihma e shpejte, gjithcka qe...
Artikuj te kesaj shkolle


KOLEGJI "MEHMET AKIF"
Tiranë
Kolegj Privat per Vajza
Artikuj te kesaj shkolle


FAIK KONICA
Tiranë
Shkolla me e mire per femijet tuaj
Artikuj te kesaj shkolle


VELLEZERIT KAJTAZI
Tiranë
Institut arsimor jo publik.
Artikuj te kesaj shkolle
Shkolla 9 vjecare Marie Kaculini
Durrës
Shkolla 9 vjecare "Marie Kaculini" eshte nje institucion ne qytetin e Durresit. Ajo ndodhet prane Pallatit te Sportit.
Artikuj te kesaj shkolle


UDHA E SHKRONJAVE
Tiranë
Shkollë 9-vjeçare private e vetmja me kurse online. Organizatore e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm. Qendër e provimeve të Certifikimit të Arritjeve në lëndët...
Artikuj te kesaj shkolle


YLBER
Tiranë
Shkolle 9 vjecare private.
Artikuj te kesaj shkolle
MESONJETORJA XXI
Tiranë
Shkolle jopublike Parauniversitare, perfshire kopshtin, 9 vjecaren dhe te mesmen e pergjithshme deri ne mature. E vendosur ne dy vila katerkateshe, me laboratore te fizikes, informatikes, bio-kimise,...
Artikuj te kesaj shkolle


1 2 3 4 5 6 7
Reklame
Hako


Reklame
Digitalb
Reklame
Alviero


Reklame
MK_Shorteu