ebuy.al
Alexa Alexa

 
19 artikuj aktive


Operon në eksport-import të materialeve të ndërtimit.Ofron sherbime (termoizolim fasade, shtrim pllakash, suvatime të brendshme e të jashtme, lyerje me boje, instalime elektrike dhe hidraulike).
Rr."Veli Dedi", pranë Sheshit "Shqiponja", Unazë e Re
+355 4 4517406
info@salliu2g.al / administrator@salliu2g.al
www.salliu2g.al
Alba Cemento Italia SHPK - Adresa: Katund i Ri, Autostrada Tiranë-Durrës, km 8

RAFAELO - Adresa: Kthesa e Kamzës


IZOPACK Austria - Adresa: Autostrada Durres-Tirane, Km .5, Xhaf Zotaj


ECC

RENOVA PUTZ - DURRES ( NO-AR SHPK) - Adresa: RRUGA VLLAZERIMI, UNAZA E RE (ISH KENETA), DURRES

1Kerkoni Gjeni Prona

| Shto tek te Preferuarat
Spitali Amerikan