Tema (Firma N.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE
 
2645 artikuj aktive


Kontakt ndërton me cilësi sepse të ndërtosh është shumë më shumë sesa duket. e per te realizuar këtë duhet punë e mundimshme, që të arrish yjet!
Frosina Plaku 40 AL-1023 Tirana
35542225338
info@kontakt.al
kontakt.al

Ky projekt është konceptuar si një shenjë për qytetin e Tiranës. Ai flet për rritjen e jetës së përditshme drejt lirive dhe horizonteve të hapura të një demokracie në zhvillim. Forma e ndërteses është frymezuar nga Shqiponja në fluturim drejt Demokracive Perëndimore.
A Frosina Plaku 40 AL - 1023 Tirana
T +35542225338
E info@kontakt.al
W magnet.al

Kompleksi është i përbërë nga 5 objekte që qëndrojnë natyrshëm dhe me elegancë. Synimi ynë me kete projekt është të bëjmë të takohen dy ideale: hapësira të bollshme dhe rrugë tradicionale të rrethuara nga apartamente të mrekullueshme.
Rr. Pjeter Budi, Qyteti Student
+355 4 2225338
juliana.nela@koncept.al
ana.kontakt.al

Kompani prestigjoze në fushën e ndërtimit. Operon në këtë sektor prej nëntorit të vitit 2007. Ofron për ju apartamente në zona të ndryshme të Tiranës. A.M.E.S. shpk ka një staf prej 28 personash, të përbërë nga manaxherë, inxhinierë e teknikë.
Rr. Mikel Maruli, Pallati A.M.E.S. Ap. 17, Kt. 5, shk. 1 Tirane
.
sandri.ames@gmail.com

Kompania ManeTCI është kompania lider në ndërtim, investim dhe në projekte zhvilluese në Evropën Lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në Shqipëri dhe e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore.
Autostrada Tiranë - Durrës, Km 6
355668014999
sales@manetci.al
www.manetci.al

Nje projekt tjeter ambicioz eshte edhe nje kompleks vilash ne zonen e Petreles. "Rolling Hills Luxury Residences" do të jetë një komunitet i rrethuar luksoz, me i miri dhe i pari i këtij lloji në Shqipëri i realizuar me shoqëri projektimesh prestigjoze e profesioniste.
Lunder, Tirane
+355 6660 54036
sales@manetci.al

Eksperienca jonë shumëvjeçare në fushën e ndërtimit, të veprave publike, apartamenteve të banimit, Vilave luksoze në Dhërmi, na bën "LIDER" në zgjedhjen tuaj.
Tek Selvia, Rr. "Siri Kodra", nr. 13
+35542236727
construction_zbogo@yahoo.com

Rrit Vlerën e Investimit Tuaj! "Sunrise Residence" Një residencë Vilash dhe Apartamentesh në mes të GJELBËRIMIT dhe QETËSISË! JETO TIRANËN NDRYSHE! Adresa: 100 m nga TEG
Farkë, Sunrise Residence, Rruga e Vilave,Godina nr.11, kati1, pranë TEG
355682061108
info@thebestco.al
www.thebestco.al; www.sunriseresidence.al

Në 22 vitet e aktivitetit të saj, përveç mjaft objekteve në infrastrukturë, etj, ajo ka realizuar edhe rreth 952 apartamente me rreth 103.000 m2 ndërtim, si dhe rreth 30.800 m2 ambiente shërbimi.
Rruga e Elbasanit, pallati "Teuta" Kati 1 (mbrapa gjimnazit "Gjuhet e Huaja")
355682072652
sekretaria@teutakonstruksion.com
www.teutakonstruksion.com

Ju nuk blini thjesht nje apartament, Ju investoni ne menyre te zgjuar per te ardhmen Tuaj.
Blvd. "Zogu i I", Kompleksi i Pall.Agimi, kati 7. Nr.25
.
class.construction@yahoo.com
Apartamente Rezidencial ne Tirane

Mane TCI kompania lider ne investimin e qendrave te biznesit, objekteve industrial, etj
Autostrada Tiranë - Durrës, km.6, tek QTU
+355 6680 14999
sales@manetci.al
www.manetci.al

Aurora Konstruksion Sh.p.k operon prej 10 vitesh në fushën e ndërtimit. Serioziteti dhe profesionalizmi i stafit ka bërë që kompania jonë të rrisë standardet duke përmbushur me sukses vepra publike...
Blvd. " Zogu i I " P. pranë Fakultetit të Shkencave
355696060100
aurora_konstruksion@hotmail.com
www.aurora-konstruksion.al

AGIKONS sh.p.k - Adresa: Kompleksi rezidencial “ KODRA E DIELLIT”

FAFA shpk - Adresa: Rr. e "Durrësit"

GENER 2 SH.P.K - Adresa: ABA Business Center, Rr. "Papa Gjon Pali II"

ALBSTAR - Adresa: Blvd."Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake

2 A-L sh.p.k - Adresa: Unaza e Re, Ish godina Astir

EDIL AL - Adresa: Rr."Perlat Rexhepi", H. 14, AP. 7

LUGANO Group - Adresa: Rr. "Tiranë-Dajt", Pall. Lugano

UNIONI sh.p.k - Adresa: Rr. "Robert Shvarc", Nd.3

VIGAND Shpk - Adresa: Rr. "Papa Gjon Pali II", ABA Busines Center

Orion shpk - Adresa: Rruga e Kosovareve, pallati Orion

Lim-Em sh.p.k - Adresa: Rr. “Pjeter Budi”, Pallati Fasked, zyra 2/1

BRUCI SH.P.K - Adresa: Rr."Tefta Tashko Koço"

VISTA GROUP SH.P.K - Adresa: Kompleksi "Acacia Hills", vila nr. 7

Sh.a Ndertim Montimi - Adresa: Tirane

TIRANA BUSINESS PARK - Adresa: Deshmoret e 4 Shkurtit, Sky Tower 8/4

Kika Construction - Adresa: Rr. "Komuna e Parisit"

Geci shpk - Adresa: Sheshi Skenderbej

GRUP EGNATIA KOMPANI - Adresa: Ish uzina e autotraktoreve, Shkoze

JON SH.P.K - Adresa: Rruga "Dervish Hima" Pallati mbas rezidemces Franceze, Kati 3


ANDI KONSTRUKSION SHPK - Adresa: Rruga Aleksander Mojsiu, Pll. 117, Kinostudio

Shijaku Shpk - Adresa: Rruga nacionale Tirane – Shkoder, Fushe-Kruje

Euro Construction Company - Adresa: Rr."Dritan Hoxha", Godina nr.7, shk.2, Ap.13

MATRIX KONSTRUKSION - Adresa: Rr. "Myslym Shyri", Nr. 5/1

Eni Shpk - Adresa: Rr. "Budi"

BEIS Sh.p.k. - Adresa: Rr. e “Barrikadave”, 144

Orion Construction - Adresa: Rruga e Kosovareve, pallati Orion


Alb Adriatik - Adresa: Rr. e "Durrësit",


VALONA KONSTRUKSION - Adresa: Lagjia "Pavaresia", Rr."Hasan Kushta", Kompleksi Green Towers

FZ Construction - Adresa: Komuna Farkë,Sauk, 200 m nga Kompleksi "Fari"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Reklame
tfz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV