Kodi NACE
 
40 artikuj aktive


Linjë e rregullt udhëtimi me autobus drejt Gjermanisë dhe anasjelltas: ·Kosovë – Shqipëri – Itali – Austri – Gjermani ·Kosovë – Shqipëri – Mali i zi – Kroaci – Slloveni – Austri – Gjermani Udhëtim çdo ditë drejt Maqedonisë: ·Tiranë – Durrës – Qafë Thanë – Maqedoni
Rr."Skenderbeu", Pranë stacionit të trenit, Durrës
+355 52 22 05 64
fertours@web.de
www.fertours.eu

Ofron: bileta avioni, bileta trageti, makina me qira, siguracione. Transport nderkombetar udhetaresh.
Blvd. "Bajram Curri", pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë
35542371339
info@betravel-al.com
www.betravel-al.com

DRITA TRAVEL - Adresa: Rr. "Urani Pana", Mbrapa Hotel Tirana International

OSUMI TRAVEL - Adresa: Blvd. “Zogu I”, Përballë Ministrisë së Drejtësisë

Balla Tours - Adresa: Rr. "Tefta Tashko Koco"

ESE GROUP (ALVAVEL) - Adresa: Rr. "Mine Peza"


POLLOGU - Adresa: Blvd. “Zogu I”, Apartamenti 103, Pl. 12/1


DYRRAH - Adresa: Lagjia 4, Rr. "Egnatia" (prane Stacionit te Trenit)


VJOSA TRAVEL INTERBUS - Adresa: Rr."Sulejman Delvina"

ZOTO TRANS - Adresa: Pallatet dykateshe Nr. 1, Laprake

SKENDERBEU - Adresa: Rruga e “Durresit”,prane Kafe Flora


Alba Trans - Adresa: Blvd. "Zogu i I"
TIRANA INTERBUS TRAVEL - Adresa: Rr. e "Kavajës", Pall. 223, Shk. 1, Ap. 11

TRANS BALLKAN - Adresa: Lagjia nr.4, Rr.''Egnatia''AGJENCI ANILA - Adresa: Lagjia 4, prane Stacionit te Trenit

Firenze Lines - Adresa: Prane Stacionit te trenit, Durres


TERINI TRAVEL - Adresa: Lagjia nr.4, Rr. “Mitat Hoxha”

Hermes Lines Travel - Adresa: Sheshi tek stacioni Trenit, Durres


ALB - TRANS - Adresa: Tek Ish Mapot, ne qender te qytetit

NORD - Adresa: DURRES Lagjja nr. 4, rruga Skenderbej

ALB - TRANS - Adresa: Lagjja "Loni Dhamo", Pl. 8, k.1 prane ish postes se vjeter

1

Reklame
Digitalb
Reklame
ventouris


Reklame
inTV