191 artikuj aktive


A.M.G SHPK - ALGIDA. Ne duam një botë më të lumtur dhe kjo është arsyeja pse ne i frymëzojmë njerëzit që të veçohen një moment nga serioziteti, stresi, detyrat, pritshmërit ... ashtu sikurse jeni duke mbajtur një akullore. Filozofia jonë është mjaft e thjeshtë, Jeto me Zemër dhe Ndaje Lumturinë!
Autostrada TR-DR km 6, Kashar Tiranë
+355 4 22 91 142
amg@amgfood.com
www.amgfood.com

Kompania është themeluar në vitin 1994 nga familja HAKO. Fabrika ndodhet në autostradën Tiranë – Durrës, 5 km në perëndim të qytetit të Tiranës. Aktiviteti I saj kryesor është përpunimi I mishit në mbi 70 lloje sallame, proshuta dhe produkte të marinuara.
Autostrada Tiranë-Durrës, km 5
+355 4 4104100/
hako@hako.al
www.hako.al

Bulmet, ushqimore
Rr. “Siri Kodra”, tek Frigoriferi
+355 4 2260355
info@avex-al.com
www.avex-al.com

Prodhim sallami, salcice, proshutash dhe produkte mishi
Rr. “Eordej” (Korçë – Bilisht) Km1 Korçë
+355 822 51135
info@sallamfix.al
www.sallamfix.al

Distribuim të produkteve Sallameri. Produkte të ngrira, produkte Agro Turshi dhe të tjera.
Autostrada Tr-Dr, km. 10, Përballë City Park-ut, Komuna Berxulle
+355 6820 55603 / 6760 71717
r.spahiu@gmail.com

Mon-Amour - Adresa: Rr. e “Barrikadave”

Mielli Misri Dieta - Adresa: Kuqan, 5 km larg Elbasanit

SEJEGA - Adresa: Rr. "Siri Kodra", Nr.200

Portali www.tryeza.org - Adresa: Gjilan

NERANXI SHPK - Dyqani 1 - Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha"


Lara Diary - Adresa: Qendër Kashar, tek Fabrika e Qumështit

Kosmonte Foods sh.p.k - Adresa: Rr. "3 Dëshmorët", pranë KMY, Yzberisht


WALKERS nga Avex sh.p.k - Adresa: Rr. "Abdyl Frashëri", përballë Librit Universitar


MINI INVEST ALBANIA - Adresa: Rr "Sulejman Devlina"

Pili sh.p.k - Adresa: Autostrada Tirana-Durrës, Km.7

MEGGLE Albania sh.p.k. - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km5


BBI Group - Adresa: Rr."Vorë-Rinas", Km 2

EHW GmbH - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 4

Erzeni sh.p.k - Adresa: Komuna Kutalli, Berat

Mega Distribution - Adresa: Rr. "Siri Kodra", pranë Frigoriferit


GRUPO A.E. SHPK - Adresa: Rr."Siri Kodra", Blloku i Magazinave

Firma ARANI - Adresa: Rr. "Siri Kodra", Blloku i Magazinave

FERLAT SH.P.K - Filiali Tirane - Adresa: Rr e Durresit, 61

POSEIDON-R - Adresa: RRUGA "VANGJURSH FURXHI"

"FOODWAY” Shpk - Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, tek QTU

Wrigley d.o.o - Adresa: Rr."Ibrahim Rugova", Blloku Green,kulla II, Ap.2

Kompania Vajra Bimore sh.a (FIOL) - Adresa: Rr." Aranis Arianitasi"

BOMIRA - Adresa: Ura Vajgurore, Berat

ERZENI SHPK - Adresa: Samatice, Berat

La Sovrana - Candes - Adresa: Rr."Siri Kodra"

SOAL - Adresa: Gorre, Lushnje


EUROGRAMA - Adresa: Tirane

ALB.NEPTUNUS SHPK - Adresa: LAGJA 14 ISH NDERMARJA E SERAVE SHKOZET DURRES

CRYSTAL ICE - Adresa: Rr.Nacionale Tirane-Dajt

LUFRA - Adresa: Autostrata Lushnje-Fier,km 7 Bishqethem, Komuna Kolpnje

1 2 3 4 5
Argetohu Gjej
katalogu
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame
Hako_0317


Reklame
Euromedica_120x300
Reklame
spitali amerikan


Reklame
marketkonekt