Tema (Sherbim.)
Nuk ka nen-kategori

Kodi NACE
 
272 artikuj aktive


Intelligent Systems Albania është një nga kompanitë lider në Shqipëri, që ofron zgjidhje software për gjithë aktivitetet e biznesit. Kompania është Microsoft Gold Certified Partner e fokusuar në sisteme Microsoft DynamicsTM ERP dhe CRM që mbulojnë gjithë proceset e biznesit në industri të ndryshme.
Rr. "Ismail Qemali", Pallati 27, Shk. 1, Nr. 24
35542274971
info@isystems.al
www.isystems.al

Microsoft Albania shpk eshte dega shqiptare e Microsoft, e themeluar ne Korrik 2008 dhe e udhehequr me deshiren per te ofruar software innovative ne tregun Shqiptar.
Rr. "Abdyl Frashëri", EGT Tower, Kati 2
35542274516
msalbania@microsoft.com
www.microsoft.com

ikubINFO Shpk. është kompania më e madhe shqiptare e specializuar në zhvillimin e software. Stafi përbëhet nga 40+ zhvillues software, nga më të mirët në Shqipëri. Kompania fokusohet në teknologjitë e Microsoft, por ka realizuar aplikime të suksesshme dhe në Java dhe Open Source.
Rr. "Abdyl Frashëri", EGT Tower, Kati 2
+355 4 2235731
info@ikubinfo.al
www.ikubinfo.al

faqeinternet.al - Adresa: Prane Ambasdes Amerikane

InfoSoft Group - Adresa: Rr. "Murat Toptani", Gjergji Center

DIVITECH - Adresa: Rr. ''Arkitekt Kasemi'', Nd. 4, H. 5

Printec Group Albania - Adresa: Blvd. "Zogu i I", Pll. Edicom, K. 10

SoftExpres - Adresa: Rr."Ali Demi"

IMB - Adresa: Rr. "Sami Frashëri"


Synapse ATS - Adresa: Rr. "Sotir Kolea", qyteti Studenti

Service Plus Group - Adresa: Bad Meinberger Str. 1 32760 Detmold

Advansis sh.p.k - Adresa: Rr. "Selita e Vogel"

E- POINT - Adresa: Rr. "Abdyl Frashëri"


Kontrolloauto - Adresa: Rruga "Hoxha Tahsim", pranë optika ‘Roma’


Zeri.info - Adresa: Pallati i Shtypit

Beem - Electronics - Adresa: Rr. "Komuna e Parisit", mbi Kolegjin Kristal

Plum Tree Group - Adresa: 407 S. Dearborn, Suite 1401 Chicago, IL 60605

Dominusoft - Adresa: Rruga "Labinoti" Perballe Shkolles se Baletit.

ARK IT sh.p.k. - Adresa: Rr. "Ali Pash Gucia", Nr. 33

NEWPROTECH - Adresa: Prane Gjykates Tirane

Communication Progress - Adresa: Rr.e "Durresit", Laprake

Kreatx - Adresa: Rr. e "Barrikadave"

Media Click Group - Adresa: Rr. "Bilal Xhaferri"

Albweb - Adresa: Rr. "Arkitekt Kasemi"

Pre Born - Adresa: Rr. "Bardhok Biba"

BrilliantWeb - Adresa: Rr. "Fortuzi", 100 m pas Ministrisë së Drejtësisë

BConnect Shpk - Adresa: Rruga "Qemal Stafa",Nr.350,qendra e Biznesit "Aldosch"

ARMUNDIA FACTORY SHPK - Adresa: Rr.''Kostandin Kristoforidhi'' 3

MA-ISP - Adresa: Rr. "Islam Alla", Nr 34

MBM Company - Adresa: Ura e Dracit, Shtodher, Komuna Helmes

ORTiKON Tech - Adresa: Tirane-Albania 1001

Rami Web Solutions - Adresa: Rr."Pandi Dardha", Laprake

JOOMLAPLATFORM WEB DESINGER - Adresa: Tirane

S & T Albania - Adresa: Rr. "Ibrahim Rugova", Sky Tower

IBECA Project - Adresa: Blv. "Gjergj Fishta"

ADVANSIS - Adresa: Rr. Sulejman Delvina, Nr. 13

Asseco SEE - Adresa: Rr. "Abdyl Frasheri", EGT Tower

1 2 3 4 5 6 7Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
AQSCert