198 artikuj aktive


OFROJME SHERBIME SI: 1.TRANSPORT KOMBETAR DHE NDERKOMTAR NE TE GJITHE EVROPEN 2.NGARKESA UNIKE DHE PARZIALE 3.GRUPAZHE DHE ASISTENZE DOGANORE 4.MAGAZINIM MALLII NE ITALI DHE SHQIPERI 5.TRANSPORT TE LENGJEVE USHQIMORE DHE ATYRE KIMIKE I CILI ESHTE DHE SPECJALIZIMI YNE KRYESOR
L.1, Rr. "Taulantia"
+355 5 242 0101
orientexpress80@yahoo.it

SHEGA TRANS GROUP - Adresa: Rr. "Tefta Tashko Koço", Nr.10

AJAX - Adresa: Rr. "Skenderbej" L.4

POSTA SHQIPTARE - Adresa: Terminal Center, kthesa e Kamzës, pranë spitalit "Hygeia"

TNT - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr. 2

Trans - Speed - Adresa: Rr. "Irfan Tomini", Pall. 22/2,Shk. 2, Ap.15


Go Shipping Albania - Adresa: Blvd."Deshmoret e Kombit"


TRANSPED MUKA sh.p.k - Adresa: L.1,Rr.Taulantia

DIAMANT - Adresa: Autostrada Tr - Dr, Km 5, Xhafzotaj-Durrës

EUROTRANS shpk - Adresa: Blvd. "Zogu I", Veve Business Center

ANALTIR - Adresa: Rr. "Xhorxhi Martini", Sheshi Avni Rustemi

RRUGIA - Adresa: Lagjja 4, Rr."Egnatia", prane tatim-taksave

SKY NET LOGISTIC - Adresa: Rr. “Kavajës”, Nr 207

PRAYLA - Adresa: Lgj. 4, Rr. "Skënderbej", Durrës


TNT & Radmail - Adresa: Rr. "Mine Peza", nr.2

ADA & FITI TRANS - Adresa: Durres

Ags Tirana Worldwide Movers - Adresa: Ish-Kombinati I Tekstilit

FEDEX - Adresa: Rr. "Mine Peza", Nr. 2


EXPRESS ALBANIA - Adresa: Rr. "Muhamed Gjollesha"


ETT EAST TRANS TRADE - Adresa: Rr. e "Kavajës", pranë 21 DhjetoritSAN NIKOLLA - Adresa: Lagja Nr.3 Rruga "Skenderbeg" Pallati 111

DEA LINES - Adresa: Rr. "Taulantia"

FEDEX - Adresa: Blv. Zogu i Parë, Veve Business Center

UPS - Adresa: Rr. Ismail Qemali, Nr. 32/1


DREJTORIA E PERGJITHSHME E POSTAVE - Adresa: Rr. “Reshit Çollaku”, Nr. 4, Tirane

GENTIAN NGJELIU - Adresa: Autostrada Tirane-Durres km 5 , Fllake


tedi - Adresa: komuna e parisit

1 2 3 4 5
Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Alviero


Reklame
MK_Shorteu