Myikub
JE BIZNES? KLIKO KETU
Komente 0 Komente Para 15 ditesh
Deshifroni sinjalet e femrave dhe kuptoni nëse ju ka qejf apo jo.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1702080084

Komente 0 Komente Para 24 ditesh
Ja parfumet më të mirë që çdo femër duhet të ketë.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1701300080

Komente 0 Komente Para 30 ditesh
Meshkujt janë gjithmonë më të ngrohtë se femrat.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1701240129

Komente 0 Komente Para 31 ditesh
Kane qene te shumte VIP-at qe kane mbështetur Marshimin gjigand te femrave kundër presidentit te ri te Shteteve te Bashkuara. Ja cilat janë disa prej tyre.
Postuar nga at.k
ikub# 1701230083

Komente 0 Komente Para 38 ditesh
Një studim i Kolegjit Universitar të Londrës arriti në përfundimin se truri i një mashkulli mes seksit dhe ushqimit zgjedh të parën, edhe nëse është më stomak bosh.
Postuar nga k.s
ikub# 1701160141

Komente 0 Komente Para 51 ditesh
Nuk ka rëndësi se sa i kënaqshëm të jetë seksi, femrat shpesh mendojnë gjëra të ndryshme gjatë intimitetit me partnerin.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1701030094

Komente 0 Komente Para 58 ditesh
Jeni duke menduar për të bërë një fëmijë, por keni frikë se nuk do të jeni mama të mira? Shkenca ka dhënë një përgjigje ngushëlluese për të gjitha nënë a e reja.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1612270088

Komente 0 Komente Para 61 ditesh
Njerëzit mendojnë se kur ndodh një sulm në zemër do të ketë simptoma të qarta që të kuptohet.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1612240046

Komente 0 Komente Para 2 muajsh
Shtatzënia është një gjë e bukur, pasi në fund të fundit jeni duke krijuar një njeri.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1612220051

Komente 0 Komente Para 2 muajsh
Dhe efekte anësoretë tyre merren që me konsumimin dy tabletave në javë.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1612150150

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10