Raiffeisen
JE BIZNES? KLIKO KETU

 
5476 artikuj aktive


Komente 0 Komente Para 18 oresh
AQSCERT vuole distinguersi nel mondo della certificazione internazionale per contribuire in modo responsabile allo sviluppo sostenibile, mantenendo un altissimo livello di competenza...
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511240090

Komente 0 Komente Para 11 ditesh
Per l nostre sede di Tirana, Consulcesi offre opportunita di lavoro per attivita di segreteria, customer service, amministrazione, HR e inbound.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511100183

Komente 0 Komente Para 4 ditesh
Per l nostre sede di Tirana, Consulcesi offre opportunita di lavoro per attivita di segreteria, customer service, amministrazione, HR e inbound.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511170041

Komente 0 Komente Para 19 ditesh
Eurofast is an international boutique professional services Group operating in South East Europe and East Mediterranean through fully fledged offices including Albania. We offer accounting and...
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511020169

Komente 0 Komente Para 11 ditesh
Per l nostre sede di Tirana, Consulcesi offre opportunita di lavoro per attivita di segreteria, customer service, amministrazione, HR e inbound.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511100169

Komente 0 Komente Para 16 ditesh
Apartamentet jane ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511050155

Komente -6 Komente Para 16 ditesh
Apartamentet jane ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511050142

Komente 0 Komente Para 17 ditesh
Festoni 28 - 29 Nentorin ne dajt prane King Park Resort
Postuar nga abardhyli
ikub# 1511110049

Komente 0 Komente Para 16 oresh
Call Center
Postuar nga Marino
ikub# 1511250132

Njoftime te tjera Kerkohen Call Center
Komente 0 Komente Para 14 oresh
Kerkohet Call Center per bashkepunim.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511250174

Komente 0 Komente Para 18 oresh
Objekti ndodhet ne Unazen e qytetit te Shijakut.
Postuar nga e.zhiva
ikub# 1511240081

Komente 0 Komente Para 26 ditesh
Apartamenti eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1510260057

Komente 0 Komente Para 12 oresh
Apartamenti eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga sonilah
ikub# 1511250217

Komente 0 Komente Para 30 ditesh
Apartamenti ka te perfshire edhe nje verande.
Postuar nga Marino
ikub# 1510220110

Komente 0 Komente Para 20 oresh
Makina eshte perfekte nga ana mekanike dhe xhenerike.
Postuar nga e.zhiva
ikub# 1511260026

Komente 0 Komente Para 18 oresh
Vila Zeus prane aeroportit "Nene Tereza", Tirane, ofron sherbime hotelerie, bar e restorant.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511240094

Komente 0 Komente Para 18 oresh
Vila Zeus prane aeroportit "Nene Tereza", Tirane, ofron sherbime hotelerie, bar e restorant.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511240099

Komente 0 Komente Para 29 ditesh
Makina eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1510230031

Komente 0 Komente Para 13 oresh
Makina eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga sonilah
ikub# 1511250189

Komente 0 Komente Para 15 ditesh
Ambienti eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511060136

Komente 0 Komente Para 17 oresh
Ambienti eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511260105

Komente 0 Komente Para 14 ditesh
Toka eshte ne ane te rruges kryesore.
Postuar nga Marino
ikub# 1511070017

Komente 0 Komente Para 18 oresh
Ambienti eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511260096

Komente 0 Komente Para 30 ditesh
Makina eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga Marino
ikub# 1510220018

Komente 0 Komente Para 30 ditesh
Makina eshte me dokumenta te paguara deri ne Mars 2016.
Postuar nga Marino
ikub# 1510220096

Komente 0 Komente Para 4 ditesh
Kamioncina eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga LORENC HOXHA
ikub# 1511230271

Komente 0 Komente Para 13 ditesh
Makina eshte ne gjendje shume te mire motorike dhe xhenerike.
Postuar nga endrew
ikub# 1511150001

Komente 0 Komente Para 5 ditesh
Makina eshte ne gjendje shume te mire motorike dhe xhenerike.
Postuar nga e.zhiva
ikub# 1511160091

Komente 0 Komente Para 4 ditesh
Makina eshte e sapoardhur nga jashte.
Postuar nga Marino
ikub# 1511170105

Komente 0 Komente Para 17 oresh
Makina eshte ne gjendje te shkelqyer.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511260111

Komente 0 Komente Para 4 ditesh
Makina eshte ne gjendje shume te mire motorike dhe xhenerike.
Postuar nga e.zhiva
ikub# 1511170098

Komente 0 Komente Para 4 ditesh
Makina eshte e sapoardhur nga jashte.
Postuar nga Marino
ikub# 1511170111

Njoftime te tjera Ofrohen Kurse Private
Komente 0 Komente Para 33 oresh
Jam mesuese e ciklit te ulet me eksperience prej 20 vitesh.
Postuar nga kziko
ikub# 1511190254

Njoftime te tjera Kurse Matematike
Komente 0 Komente Para 12 ditesh
Për studentët, maturantët dhe nxënësit e të gjithë moshave dhe niveleve.
Postuar nga a.lapardhoti
ikub# 1511090161

Komente 0 Komente Para 5 oresh
Është kompania më e madhe e sigurimeve në vend, lider i tregut shqiptar. Me shtrirje të gjerë edhe në Kosovë dhe Maqedoni dhe pejsë e një prej grupeve më të fuqishme austriake UNIQA Insurance Group,...

Komente 0 Komente Para 5 oresh
Makina eshte ne gjendje shume te mire.
Postuar nga irisib
ikub# 1511210061

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Të mbyllin të gjitha detyrimet lidhur me veprimtarinë mësimore për vitin akademik 2014-2015, brenda afateve të përcaktuara në aktet ligjore dhe nënligjore në fuqi.
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270312

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Viti akademik 2015-2016 në institucionet e arsimit të lartë, të fillojë në datën 12 tetor 2015 dhe të përfundojë në datën 30 shtator 2016.
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270311

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Shpërndarjen e kuotave të transferimit të studimeve, si dhe kuotave për programe të dyta studimi, në programet e ciklit të parë të studimeve, në programet e studimeve jouniversitare profesionale...
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270310

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Shpërndarjen e kuotave të pranimit për programet e studimit të ciklit të parë dhe programet e integruara të studimit, për secilin prej institucioneve publike të arsimit të lartë, për kandidatët...
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270309

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Breshëri të shtënash kanë ndodhur në qytetin e Kolorados në SHBA, raportohet për disa të plagosur.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1511270308

Komente 0 Komente Para 6 oresh
Shtetasit e huaj që aplikojnë individualisht në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit apo në kuadër të marrëveshjeve shtetërore dypalëshe ose shumëpalëshe, për ndjekjen e studimeve në ciklin e parë...
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270307

Komente 0 Komente Para 7 oresh
Kandidatët e interesuar aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi nga data 31 gusht 2015 deri në datën 11shtator 2015. Kandidatët që konkurrojnë në programe studimi...
Postuar nga khoxha
ikub# 1511270304

Komente 0 Komente Para 7 oresh
Beogradi ka nisur një hetim, pasi disa nga armët e përdorura në sulmet në Paris ishin prodhuar në Serbi.
Postuar nga Kokonozi
ikub# 1511270303

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10