DyqanTaxi
DyqanTaxi
Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Testoni shikimin. Ku ndodhen kafshët në këto foto?
Me bast qe nuk do i gjeni dot kafshët e fshehura ne shume prej këtyre fotove
Gjuha mund të jetë edhe një tregues i stresit
Kur jemi nen stres, përgjithësisht tentojmë qe te flasim me pak dhe përdorim me shume ndajfolje, ne mënyrë te veçantë dy prej tyre, “vërtet” dhe “ e pabesueshme”. Ndërkohë ne këtë rast përdorim gjithashtu me shumë, përemrat, kryesisht ato ne shumës, si “ata”.
FAF
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved