Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
 
 
Si të pastroni pjatalarëse në 3 hapa të thjeshtë
 
Shperndaje
ikub#: 1712200087
Një makineri që na thjeshton punën në pastrimin e enëve, por që ka nevojë edhe të pastrohet vetë.
Pjatalarësja ose lavastovilja ka nevojë të pastrohet një herë në muaj në mënyrë që të kryej normalisht funksionin e saj si dhe të mbajë erë të freskët dhe të mos bëhet burim bakteresh.
 
Ja disa metoda e thjeshta si ta pastroni atë pa u munduar shumë dhe në të njëjtën kohë e sterilizoni.
  
Hapi 1: Pastroni pjesën ku kullon uji. 
 
Patroni raftin e poshtëm ku bëhet shkarkimi i ujit dhe detergjentit të pjatalarëses. Ajo shpesh mbushet me copa ushqimi të mbetura tek enët. Kjo do të dezinfektojë makinerinë, nuk do largojë erën e pakëndshme si dhe do të bëjë që uji të largohet dhe kullojë më shpejtë. Një makineri e pastër dhe e rregullt do të parandalojë dëmtimin dhe do të shtojë jetëgjatësinë e saj.
 
Hapi 2: Bëni një cikël larës me uthull.
 
Vendosni një filxhan të mbushur me uthull të bardhë në raftin e sipërm të pjatalarëses bosh dhe nisni një cikël larje me ujë të nxehtë. Uthulla largon mbetjet, vajrat, smërçin dhe aromat e këqija.
 
Hapi 3: Bëni një cikël larës me sodë buke.
 
Në këtë rast vendosni një filxhan me sode buke në pjesën e poshtme të pajisjes dhe vendosni një cikli të shkurtër larës me ujë të nxehtë. Pas kësaj makineria do të jetë e pastër, pa njolla dhe e freskët.
 
loading...




Marre nga ikub.al
Shfleto artikuj te tjere per: MENYRA PASTRIMI PJATALARESE SODE BUKE UTHULL

Loading...


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 
Loading...




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved