Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Televizionet. Cili kryeson me të ardhurat dhe fitimet
Konkurrenca mes televizioneve sa vjen e forcohet dhe programet po pasurohen, në kontrast me tregun e reklamave që prej disa vitesh nuk po rritet.
Vajzat shqiptare kryesojnë në botë për prirjet në shkencë
Shqipëria është një nga vendet e pakta në botë ku gratë dhe vajzat kanë rezultate më të larta se djemtë në shkencë dhe matematikë.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved