Filxhani sot 19 qershor 2018
Mos e harroni asnjëherë buzëqeshjen sepse ajo do i kënaqë njerëzit që ju duan dhe do mërzitë ata që ju urrejnë.
Filxhani sot 17 qershor 2018
Në jetë nuk humbet asnjëherë. Ose fiton ose mëson.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved