Dyqantaxi
Dyqan taxi
Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
 
Raiffeisen
Living


Modë në Galerinë e Arteve të Bukura
Në ndryshim nga studentët e bachelorit që për referencë kishin traditën dhe materialet e riciklueshme, të rejat e vitit të dytë master të atelierit të tekstilit dhe modës në Universitetin e Arteve përkojnë më shumë me kërkesat e kohës së industrisë së modës.
Simpoziumi i Skulpturave në Korçë, edicioni i 8-të çelet nga artistët aziatikë
Artistë nga Azia kanë çelur Simpoziumin e Skulpturave në Korçë. Kuratori i këtij aktiviteti skulptori i njohur, Genti Tavanxhiu pohon se në vitin e tetë është edicioni aziatik. E veçanta e këtij aktiviteti, sipas tij, është se këtë vit për herë të parë në historinë e Shqipërisë, po organizohet edhe Simpoziumi i parë i Arkitekturës në Korçë. Ky aktivitet ka bërë arkitektët dhe skulptorët për një produkt unik artistik.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved