Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Gjithë çfarë nuk dinit për koralet
Koralet mund të gjenden në ujërat e oqeanit tropikal në të gjithë botën, po çfarë dimë ne për to dhe për qeniet e vogla, polipet, që i ndërtojnë ato? Dhe pse ujërat sot janë një kërcënim për të ardhmen e ekosistemit të tyre?
Gabimet që bëjmë gjatë paketimit për udhëtim dhe si ti evitojmë
Të bësh gati valixhen është një art më vete. Që të bëhesh mjeshtër në këtë art kërkon shumë praktikë, të shohësh shumë trajlera udhëzues dhe pa diskutim të bësh shumë gabime.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved