Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Gjenerohet një formë e re drite. Lëviz më ngadalë
Dy shkencëtarë, Vladan Vuletic, ne Massachusetts Institute of Technology (Mit), dhe Mikhail Lukin, nga Universiteti i Harvard-it, kane botuar ne revistën Science studimin e tyre qe bën fjale për një dritë te re, e cila mund te jete çelësi për prodhimin e kompjuterëve të së ardhmes, ne gjendje te realizojnë llogaritje qe sot janë te pamundura.
Misri OMGJ, asnjë rrezik për shëndetin dhe mjedisin
Sipas një studimi te Istituto di Scienze della Vita della Scuola Superiore Sant’Anna e dell’Università ne Pisa, botuar ne revistën Scientific Reports, nuk ka asnjë rrezik për shëndetin e njeriut, te kafshëve apo edhe mjedisin, përdorimi për konsum i misrit gjenetikisht te moderuar.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved