TAP
Albtelecom
JE BIZNES? KLIKO KETU
Komente 0 Komente Para 17 oresh
Postuar nga khoxha
ikub# 1705260142


Komente 0 Komente Para 45 oresh
During 2007-2010, after a colossal work promoting our ideas and concepts, we organised our first electronic events with the name of EMT "Electronic Music Tirana". There were a lot of difficulties...
Postuar nga Morava
ikub# 1705250072


Biznese Dajti Park
Komente 0 Komente Para 8 ditesh
Bar- Restorant - Hotel - Salle konference - Pishina
Postuar nga DAJTI PARK
ikub# 1705190088

Komente 0 Komente Para 15 ditesh
Që nga viti 1977 Air Block ka dhene kontributin në sektorë si ai i paketimit, I industrise ushqimore dhe për çdo formë industrie (punishte), qe bazohet në variatetin e plote të produkteve qe kanë të...
Postuar nga eraldx
ikub# 1705120088

Komente 0 Komente Para 22 ditesh
Matura Shteterore: Te gjitha lendet ne gjuhen Shqipe ose Angleze Informatike: Programim C; C++; Programim Java, Programim Php, Algoritmike, etj IT: Web Design(HTML 5- CSS-JavaScript...
Postuar nga VV
ikub# 1705050096

1
DigitalbUnionBank