JE BIZNES? KLIKO KETU

Kontakto Postuesin

Udhëtimi i Tahirit. Kush e shoqëroi dhe cili ishte destinacioni

Deputeti Tahiri u nis nga Tirana te premten, per tu ulur rreth ores 19.05, ne aeroportin e HamburEmri:  
Email:    
Permbajtja