JE BIZNES? KLIKO KETU

Kontakto Postuesin

Slobodan Praljak. Ish gjenerali kroat vret veten në gjykatën e Hagës

Menjehere gjykatesit kane nderprere seancen dhe ish gjenerali eshte nisur drejt spitalit porEmri:  
Email:    
Permbajtja