Biftek ne furre   
Receta e dites.
Nga ikub.al 17 Dhj
 
0
0

genimage

Përbërësit (për person):

Biftek Gici 200 gr
Domate 50 gr
Mocarela 40 gr
Hudhra 2 thelpinj
Majdanoz 2 fije
Borzilok 2 fije

Pregatitja:

Biftekun e gicit e marinojmë në një perzierje limoni e vaj ulliri (50%-50%) për 12 orë. Biftekun e vendosim në një tavë të spërkatur me vaj ulliri. Përsipër vendosim me radhe të gjithë përbërësit e tjere duke lënë mocarelën në krye. Ngrohim furrën e avullit në 180 gradë, dhe kur të jetë ngrohur e fusim tavën në furrë për 10 minuta. (Në cdo furrë tjetër duhet lënë në 250 gradë për 10 minuta). Tava lihet për kaq pak pasi mocarela e domatja nuk duhet ta humbin freskinë e tyre, si dhe që domatja mos ta forcojë biftekun.

Për garniturë sugjerohen patate të furrës me karrota e speca po të furrës, ose perime të ziera të spërkatura me krem uthulle (uthull balsamike mushti.







   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Ozdilek
Radika Resort
Privatësia
(A duhet kontrolluar celulari i partnerit?)

Living
FILXHANI SOT

Një femër ose e do vërtet dhe qëndron gjithë jetën me te ose...
RECETA E DITES

Ëmbëlsira me tërshërë dhe çokollatë
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Një borxh i pakthyer…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
KUZHINA RECETA
1012170012









Reklame
Hako


Reklame
Digitalb
Reklame
Katalogu