Biftek ne furre   
Receta e dites.
Nga ikub.al 17 Dhj
 
0
0

genimage

Përbërësit (për person):

Biftek Gici 200 gr
Domate 50 gr
Mocarela 40 gr
Hudhra 2 thelpinj
Majdanoz 2 fije
Borzilok 2 fije

Pregatitja:

Biftekun e gicit e marinojmë në një perzierje limoni e vaj ulliri (50%-50%) për 12 orë. Biftekun e vendosim në një tavë të spërkatur me vaj ulliri. Përsipër vendosim me radhe të gjithë përbërësit e tjere duke lënë mocarelën në krye. Ngrohim furrën e avullit në 180 gradë, dhe kur të jetë ngrohur e fusim tavën në furrë për 10 minuta. (Në cdo furrë tjetër duhet lënë në 250 gradë për 10 minuta). Tava lihet për kaq pak pasi mocarela e domatja nuk duhet ta humbin freskinë e tyre, si dhe që domatja mos ta forcojë biftekun.

Për garniturë sugjerohen patate të furrës me karrota e speca po të furrës, ose perime të ziera të spërkatura me krem uthulle (uthull balsamike mushti.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



Radika Resort
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
MAX LED WALL Durres
Bukuria
(A do ta shfrytëzonit atë për karrierë?)

FILXHANI SOT

Ne jete nuk ka rëndësi sasi e miqve, por cilësia e tyre.
RECETA E DITES

Sallatë pule me limon dhe perime
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Tronditja që mora nga përgjigjia e tij ishte e dyfishtë…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
KUZHINA RECETA
1012170012









Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet