Biftek ne furre   
Receta e dites.
Nga ikub.al 17 Dhj
 
0
0

genimage

Përbërësit (për person):

Biftek Gici 200 gr
Domate 50 gr
Mocarela 40 gr
Hudhra 2 thelpinj
Majdanoz 2 fije
Borzilok 2 fije

Pregatitja:

Biftekun e gicit e marinojmë në një perzierje limoni e vaj ulliri (50%-50%) për 12 orë. Biftekun e vendosim në një tavë të spërkatur me vaj ulliri. Përsipër vendosim me radhe të gjithë përbërësit e tjere duke lënë mocarelën në krye. Ngrohim furrën e avullit në 180 gradë, dhe kur të jetë ngrohur e fusim tavën në furrë për 10 minuta. (Në cdo furrë tjetër duhet lënë në 250 gradë për 10 minuta). Tava lihet për kaq pak pasi mocarela e domatja nuk duhet ta humbin freskinë e tyre, si dhe që domatja mos ta forcojë biftekun.

Për garniturë sugjerohen patate të furrës me karrota e speca po të furrës, ose perime të ziera të spërkatura me krem uthulle (uthull balsamike mushti.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



NBG bank
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
Yasmine
Big Brother
(Format i konsumuar apo jo?)

Ikub Promo
Bordo Revista
FILXHANI SOT

Një nga gjerat me te bukura ne bote është te gjesh personin ...
RECETA E DITES

Makarona me sepie dhe kunguj
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e di pse parandiej ndarjen

Shfleto artikuj te tjere per: KUZHINA RECETA
Postuar nga: a.k
ikub #:
1012170012




Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9