marketkonekt
0 0
0
 

Biftek ne furre


Receta e dites.

17 Dhj
Burimi:

ikub.al

genimage

Përbërësit (për person):

Biftek Gici 200 gr
Domate 50 gr
Mocarela 40 gr
Hudhra 2 thelpinj
Majdanoz 2 fije
Borzilok 2 fije

Pregatitja:

Biftekun e gicit e marinojmë në një perzierje limoni e vaj ulliri (50%-50%) për 12 orë. Biftekun e vendosim në një tavë të spërkatur me vaj ulliri. Përsipër vendosim me radhe të gjithë përbërësit e tjere duke lënë mocarelën në krye. Ngrohim furrën e avullit në 180 gradë, dhe kur të jetë ngrohur e fusim tavën në furrë për 10 minuta. (Në cdo furrë tjetër duhet lënë në 250 gradë për 10 minuta). Tava lihet për kaq pak pasi mocarela e domatja nuk duhet ta humbin freskinë e tyre, si dhe që domatja mos ta forcojë biftekun.

Për garniturë sugjerohen patate të furrës me karrota e speca po të furrës, ose perime të ziera të spërkatura me krem uthulle (uthull balsamike mushti.






em



IKUB ne Instagram


ilma




Sondazh
Femrat e bukura në politikë
(Mendoni se bukuria është një element ndihmës ne realizimin e detyrës?)





Komente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: akora
Lexuar: ikub #:
 0
KUZHINA RECETA
 5.369 1012170012





   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


alpet

GlobeAlbania

digitalb