amg
0 0
0
 

Buke misri


Kuzhina shqiptare

18 Jan
Burimi:

ikub.al

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.









ventus

IKUB ne Instagram


ilma




Sondazh
Vajza
(A ju pelqen trupi juaj?)





Komente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: akora
ikub #:
 0
BUKA
1101180014





   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


alpet

as
spitaliamerikan