Hotel Prestige
0 0
 
Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.





   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
ilma
living
Nga kopertinat e revistave femërore në Shqipëri
(Cila përmbush më mirë shijet tuaja?)



ebuy


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014






Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme




spitaliamerikan

Euromedica_120x300