Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.







   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Yasmine
Screen
Mes një shefi dhe një shefeje
(Cilën do të preferonit të kishit mbi kokë)

FILXHANI SOT

Nuk do mundeni dot kurrë t'i largoheni zemrës tuaj, kështu q...
RECETA E DITES

Ëmbëlsirë me komposto frutash dhe mjaltë
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e shoh dot më në sy pas kësaj…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014











Reklame
tfz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV