Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.







   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Screen
Tradhtia
(A do t’ia falnit partnerit?)



FILXHANI SOT

Mos i mbaj brenda lotët sepse ato tregojnë se zemra jote ësh...
RECETA E DITES

Kofshë pule me salcë të freskët me kos e mente
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Duhet t’i japim lajmin më të hidhur që ka marrë ndonjëherë….


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014









Reklame
Turqi


Reklame
inTV
Reklame
ventouris