Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



NBG bank
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
Klinika Vera-Virhov
Nëse do të kishit mundësinë të njihnit të ardhmen
(Do të donit ta mësoni?)

Ikub Promo
Bordo Revista
FILXHANI SOT

Hakmarrja me e mire është t'iu dhuroni një buzëqeshje te mad...
RECETA E DITES

Kunguj të mbushur me mish
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e di pse parandiej ndarjen

Shfleto artikuj te tjere per: BUKA
Postuar nga: a.k
ikub #:
1101180014




Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9