Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


SosTariffe
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
MAX LED WALL Durres
Xhelozia
(A jeni xheloze ndaj partnerit?)


Bordo Revista
FILXHANI SOT

Kuraje quhet ajo kur edhe pse keni frikë tentoni.
RECETA E DITES

Gjoks rose i pjekur me fiq
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Pse duhet të m’i marrë ajo?


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014











Reklame
HarryFultz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV