Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Il Cammino
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
MAX LED WALL Durres
Nëse nuk do të përbënin problem financiar
(Do të kryenit ndërhyrje estetike në trupin tuaj, apo të pranonit atë qe ju ka rezervuar fati?)

Bordo Revista
FILXHANI SOT

Njerëzit jo gjithmonë kane nevoje për këshilla, ndonjëherë k...
RECETA E DITES

Ëmbëlsirë me çokollatë, kakao dhe biskota
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk meritoj kaq ftohtësi…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014









Reklame
Raiffeisen


Reklame
Allweb
Reklame
inTV