Buke misri   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 18 Jan
 
0
0

Perberesit:

* 1 e 1/2 flixhan caji miell misri i verdhe
* 2 filxhan caji miell gruri
* 2 luge gjelle sheqer
* 4 luge caji Bakign powder
* 1 luge caji kripe
* 2 veze
* 2 filxhan caji qumesht
* 4 luge gjelle margarine

Pergatitja:

Ne nje tas te madh perzieni miellin e misrit, miellin e grurit, sheqerin, Bakign powder dhe kripen. Shtoni vezet dhe qumeshtin. Perziejini mire derisa te krijohet nje brume i bute, me pas shtoni margarinen. Hidheni brumin ne nje tave ne forme drejtkendore, piqeni ne furren e ngrohur  me pare ne 200' grade per 25 minuta ose derisa te marre aneve nje ngjyre te arte te lehte. Lereni te ftohte pak dhe sherbejeni te ngrohte.






   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
raiffeisen
living
Cili nga problematikat e mëposhtme
(Do te ishte me e padëshirueshmja për ju)



FILXHANI SOT

Bota ndryshon me shembullin tënd, jo me opinionin tënd.
RECETA E DITES

Patate me bajame
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Jeta e dyfishtë e tim shoqi


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
BUKA
1101180014






Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Alviero


Reklame
MK_Shorteu