Reçel Shalqini   
Kuzhina shqiptare
Nga ikub.al 22 Pri
 
0
0

Pergatitja

Per te perfituar nje reçel shalqini sa me te suksesshem se pari ju duhet nje shalqi me lekure te trashe.Pasi ky reçel behet vetem me te bardhen e lekures se shalqinit.Pasi ta qeroni pjesen jeshile te tij priteni pjesen e bardhe ne copa si keto qe shini ne foto.Me pas lijini per nja 1 ore ne uje me gelqere.

Vini re! Gelqerja eshte pika kyçe e ketij reçeli.Nese e zieni rendom siç behet me reçelrat e tjere , do te perfitoni nje reçel, ndersa nese e lini keshtu do te hani reçel te vertete shalqini.Si bonus do perfitoni: Copa kerce dhe me nje pamje si prej xhami.Pra si nga paraqitja dhe nga ana e shijes do te fitoni shume:)

Me pas vijeni te zihet pa i shtuar aspak uje por vetem sheqer (ne proporcion me lekurat e shalqinit ,pra nese hidhni 1 kg lekura po aq hidhni dhe sheqer).Sipas deshires mund ti hidhni siper dhe copa karafili ose gjethe borziloku te fresket.Lereni te zihet mire ne zjarr te ulet ashtu siç beni dhe me çdo reçel tjeter.Ruajeni ne frigorifer dhe servireni te ftohte./yummania/






   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
Jori
Para 52 muajsh  
  
Kur perdoret gelqeria zakonisht quhet gliko shalqini.personalisht mendoj se per arome do te ishte ideale barbaroza!
 


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
raiffeisen
living
Sot ka platforma vendase për blerjet online
(A jeni të kënaqur me shërbimin dhe produktet që ofrojnë?)


FILXHANI SOT

Bota është në duart e atyre që guxojnë të ëndërrojnë dhe që ...
RECETA E DITES

Sallatë me fruta deti
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Ai më la për atë


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
1104220008








Reklame
Hako
Reklame
Digitalb