Supë pranverore me perime   
Kuzhina e huaj
Nga Donnamoderna 17 Pri
 
0
0
Përbërësit:

- 300 gr fasule
- 200 gr bathe
- 200 gr bizele
- 300 gr kungulleshka
- 12 lule kungulli
- 1 patate
- 50 gr proshute
- 1,5 l lëng vegjetal
- 50 gr parmixhan i grire
- 1 luge trumze te grire
- 3 luge vaj ulliri
- kripe, piper

 

 

 

 

 

 

 

 

Përgatitja:
Përgatisni perimet. Eliminoni lëkurën, lajini dhe pritini ne copa, pastroni dhe lulet e kungullit. Lini ne zjarr ujin deri sa te marre valë, ndërkohë pritni proshutën ne copa te vogla. Me pas shtoni te gjithë përbërësit ne ene me ujë te vluar dhe përziejini here pas here me luge druri. Lërini ne zjarre te ulet për 30 minuta. Me pas kaloni supën ne mikser duke lënë ne një ane disa perime. Kremin e përgatitur nga perimet viheni përsëri ne ene dhe shtoni lulet e kungullit dhe trumzën e grire. Rregullojeni me kripe dhe piper duke e përzier me kujdes. Hidheni supën ne pjata dhe para se ta sevirni zbukurojeni me djathë te grire dhe pjesën e perimeve qe late me një ane.






   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
raiffeisen
living
Cili nga problematikat e mëposhtme
(Do te ishte me e padëshirueshmja për ju)



FILXHANI SOT

Njeriu është aq i madh sa janë të mëdha edhe ëndrrat e tij
RECETA E DITES

Burritos vegjetarianë
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Jeta e dyfishtë e tim shoqi


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
1304170019






Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Alviero


Reklame
MK_Shorteu