Supë pranverore me perime   
Kuzhina e huaj
Nga Donnamoderna 17 Pri
 
0
0
Përbërësit:

- 300 gr fasule
- 200 gr bathe
- 200 gr bizele
- 300 gr kungulleshka
- 12 lule kungulli
- 1 patate
- 50 gr proshute
- 1,5 l lëng vegjetal
- 50 gr parmixhan i grire
- 1 luge trumze te grire
- 3 luge vaj ulliri
- kripe, piper

 

 

 

 

 

 

 

 

Përgatitja:
Përgatisni perimet. Eliminoni lëkurën, lajini dhe pritini ne copa, pastroni dhe lulet e kungullit. Lini ne zjarr ujin deri sa te marre valë, ndërkohë pritni proshutën ne copa te vogla. Me pas shtoni te gjithë përbërësit ne ene me ujë te vluar dhe përziejini here pas here me luge druri. Lërini ne zjarre te ulet për 30 minuta. Me pas kaloni supën ne mikser duke lënë ne një ane disa perime. Kremin e përgatitur nga perimet viheni përsëri ne ene dhe shtoni lulet e kungullit dhe trumzën e grire. Rregullojeni me kripe dhe piper duke e përzier me kujdes. Hidheni supën ne pjata dhe para se ta sevirni zbukurojeni me djathë te grire dhe pjesën e perimeve qe late me një ane.







   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Poliklinka Gjermane
Screen
Mes një shefi dhe një shefeje
(Cilën do të preferonit të kishit mbi kokë)

FILXHANI SOT

Nuk do mundeni dot kurrë t'i largoheni zemrës tuaj, kështu q...
RECETA E DITES

Makarona flutur me kërpudha e domate
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e shoh dot më në sy pas kësaj…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
1304170019











Reklame
tfz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV