amg
0 0
0
 

Supë pranverore me perime


Kuzhina e huaj

17 Pri
Burimi:

Donnamoderna

Përbërësit:

- 300 gr fasule
- 200 gr bathe
- 200 gr bizele
- 300 gr kungulleshka
- 12 lule kungulli
- 1 patate
- 50 gr proshute
- 1,5 l lëng vegjetal
- 50 gr parmixhan i grire
- 1 luge trumze te grire
- 3 luge vaj ulliri
- kripe, piper

 

 

 

 

 

 

 

 

Përgatitja:
Përgatisni perimet. Eliminoni lëkurën, lajini dhe pritini ne copa, pastroni dhe lulet e kungullit. Lini ne zjarr ujin deri sa te marre valë, ndërkohë pritni proshutën ne copa te vogla. Me pas shtoni te gjithë përbërësit ne ene me ujë te vluar dhe përziejini here pas here me luge druri. Lërini ne zjarre te ulet për 30 minuta. Me pas kaloni supën ne mikser duke lënë ne një ane disa perime. Kremin e përgatitur nga perimet viheni përsëri ne ene dhe shtoni lulet e kungullit dhe trumzën e grire. Rregullojeni me kripe dhe piper duke e përzier me kujdes. Hidheni supën ne pjata dhe para se ta sevirni zbukurojeni me djathë te grire dhe pjesën e perimeve qe late me një ane.






register



IKUB ne Instagram


ilma




Sondazh
Vajza
(A ju pelqen trupi juaj?)





Komente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: akora
ikub #:
 0 1304170019





   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


alpet

as
spitaliamerikan