Supë pranverore me perime   
Kuzhina e huaj
Nga Donnamoderna 17 Pri
 
0
0
Përbërësit:

- 300 gr fasule
- 200 gr bathe
- 200 gr bizele
- 300 gr kungulleshka
- 12 lule kungulli
- 1 patate
- 50 gr proshute
- 1,5 l lëng vegjetal
- 50 gr parmixhan i grire
- 1 luge trumze te grire
- 3 luge vaj ulliri
- kripe, piper

 

 

 

 

 

 

 

 

Përgatitja:
Përgatisni perimet. Eliminoni lëkurën, lajini dhe pritini ne copa, pastroni dhe lulet e kungullit. Lini ne zjarr ujin deri sa te marre valë, ndërkohë pritni proshutën ne copa te vogla. Me pas shtoni te gjithë përbërësit ne ene me ujë te vluar dhe përziejini here pas here me luge druri. Lërini ne zjarre te ulet për 30 minuta. Me pas kaloni supën ne mikser duke lënë ne një ane disa perime. Kremin e përgatitur nga perimet viheni përsëri ne ene dhe shtoni lulet e kungullit dhe trumzën e grire. Rregullojeni me kripe dhe piper duke e përzier me kujdes. Hidheni supën ne pjata dhe para se ta sevirni zbukurojeni me djathë te grire dhe pjesën e perimeve qe late me një ane.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Start Tour
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Fibank
MAX LED WALL Durres
Mes punës në shtet dhe asaj në privat
(Cilën do të preferonit?)

FILXHANI SOT

Te pranosh te marrësh do te thotë ta lejosh tjetrin te japë.
RECETA E DITES

Qofte pule me rikota
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nga ajo ditë nuk rri dot 24 orë pa...


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
1304170019









Reklame


Reklame
Digitalb
Reklame
ventouris


Reklame
inTV